skip to Main Content

Onderhouds

monteur

Word jij onze nieuwe Onderhoudsmonteur?

Ligt jouw passie binnen het onderhouden en verbeteren van het machinepark? Of zou je dit graag willen leren? Sta jij daarnaast bekend om je oplossingsgericht handelen, hou je van dynamiek en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan ben jij de Onderhoudsmonteur waar we naar op zoek zijn!

Nu al enthousiast? Mail naar marloes@drirubber.com!

Werken bij DRI Rubber

Returning Value. Dat is waar wij als DRI Rubber voor staan. Sinds onze oprichting in 1948 zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider in het upcyclen van rubber afvalstromen van de rubber- en bandenindustrie naar hoogwaardige en circulaire materialen, producten en oplossingen. Aan de hand van de nieuwste technologieën bieden wij het circulaire alternatief voor nieuwe rauwe materialen. Hiermee lukt het ons al jaren om de ecologische voetafdruk van de rubber- en bandenindustrie te verminderen. Alleen al in 2021 wisten we bijvoorbeeld 50.000 ton aan rubber afval te verwerken. En zo willen we wereldwijd blijven groeien!

Wat ga je doen?

In de dynamische functie van Onderhoudsmonteur bij DRI Rubber ga jij je ontfermen over een breed takenpakket waarbij de focus ligt op het onderhouden en verbeteren van ons machinepark. Jij zorgt ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden volgens een vastgestelde onderhoudscyclus verricht worden en schiet adequaat en effectief te hulp bij een onverwachte storing.

Zodoende ga jij je als Onderhoudsmonteur bezighouden met het:

 • Uitvoeren van uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden binnen ons machinepark, welke van (met name) mechanische, hydraulische en elektrische aard zijn
 • Zorgdragen voor een optimale en betrouwbare onderdelenvoorraad
 • Zorgdragen voor veilige en gezonde arbeidsmiddelen (inclusief bijbehorende documentatie en visuele inspectie voor ingebruikname)
 • Zorgdragen dat we voldoen aan relevante wetgeving en normen met betrekking tot ons machinepark (Machinerichtlijnen, NEN etc.)
 • Signaleren van afwijkingen en risico’s en deze waar mogelijk zelf oplossen of escaleren aan de Manufacturing Manager
 • Continu optimaliseren van (onderhouds)processen om te zorgen voor een optimale output

 Je werkt nauw samen met de Manufacturing Manager om het onderhoudsproces en daarmee ons machinepark zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast onderhoud je zelfstandig contact met interne en externe relaties. Dit betreffen dus zowel nationale als internationale contacten. Mede dankzij jou draait ons machinepark optimaal!

Waar zijn we naar op zoek?

We vinden het vooral belangrijk dat je kwaliteits- en oplossingsgericht bent, zelfstandig kunt werken en initiatief durft te nemen.

Daarnaast:

 • Beschik je over MBO niveau 4 werk- en denkniveau
 • Beschik je over enige werkervaring in een soortgelijke technische functie of een enorme motivatie om het te leren
 • Ben je technisch onderlegd en kennen machines geen geheimen voor jou
 • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en bij voorkeur Engels
 • Ben je 38 uur per week beschikbaar

Wat hebben wij jou te bieden?

Verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen! We vinden het belangrijk om jou de ruimte te geven om je functie op een dusdanige manier uit te voeren dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Daarnaast besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We hebben een eigen ontwikkelcyclus waarin we niet alleen stilstaan bij het heden, maar ook samen met jou kijken naar de toekomst. Binnen DRI Rubber hebben we een fantastisch team met enthousiaste collega’s en daarnaast is er een informele werksfeer met korte lijntjes. Altijd handig als je snel iets wilt regelen!

Qua arbeidsvoorwaarden hanteren we 25 vakantiedagen, hebben we een goede pensioenregeling, compensatie voor bedrijfsfitness en uiteraard een passend maandsalaris, afgestemd op leeftijd, kennis en ervaring.

 

Solliciteren?
Interesse in de functie van Onderhoudsmonteur op ons hoofdkantoor in Waalwijk? Dan ontvangen wij graag direct jouw sollicitatie, aangevuld met een korte motivatie. Heb je nog aanvullende vragen? In beide gevallen kun je contact opnemen met Marloes Schouten via marloes@drirubber.com.