skip to Main Content

Technical Product Manager

Word jij onze nieuwe Technical Product Manager?

Ligt jouw passie en ervaring in het realiseren van innovatieve en rendabele technische oplossingen? Sta jij bekend om je innoverend vermogen, hou je van dynamiek en ga je geen uitdaging uit de weg? Solliciteer dan snel!

Nu al enthousiast? Mail naar marloes@drirubber.com!

Werken bij DRI Rubber

Returning Value. Dat is waar wij als DRI Rubber voor staan. Sinds onze oprichting in 1948 zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider in het upcyclen van rubber afvalstromen van de rubber- en bandenindustrie naar hoogwaardige en circulaire materialen, producten en oplossingen. Aan de hand van de nieuwste technologieën bieden wij het circulaire alternatief voor nieuwe rauwe materialen aan. Hiermee lukt het ons al jaren om de ecologische voetafdruk van de rubber- en bandenindustrie te verminderen. Alleen al in 2021 wisten we bijvoorbeeld 50.000 ton aan rubber afval te verwerken. En zo willen we wereldwijd blijven groeien!

Wat ga je doen?

Als Technical Product Manager bij DRI Rubber heb je een verantwoordelijke en dynamische functie. Je gaat je ontfermen over een breed takenpakket, waarbij de focus ligt op het realiseren van innovatieve en rendabele oplossingen voor huidige én nieuwe markten. Jouw uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat onze uiteenlopende klanten en markten een interessant productportfolio kunnen aanbieden die de wensen en behoeften overtreft.

Jij gaat je als Technical Product Manager bezighouden met het:

 • bedenken van nieuwe en innovatieve ideeën voor producten en (nieuwe) markten aan de hand van onderzoeken, ontwikkelingen in de markt en gesprekken met klanten
 • ontwikkelen en implementeren van slimme en innovatieve ideeën en projecten voor én met klanten, waarbij jij de lead neemt in deze projecten
 • beheersen en optimaliseren van het huidige productportfolio
 • bedenken van productspecificaties en recepten
 • afstemmen van productieprocessen op bestaande producten
 • verzorgen van interne en externe product gerelateerde trainingen
 • ondersteunen en adviseren van interne en externe klanten bij technische vraagstukken

 Je werkt nauw samen met ons salesteam om de wensen, behoeften en mogelijkheden in de markt af te stemmen en te komen tot een interessant productportfolio. Je houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en weet hier proactief op in te spelen. Daarnaast onderhoud je zelfstandig contact met interne en externe relaties. Dit betreffen dus zowel nationale als internationale contacten.

Waar zijn we naar op zoek?

We vinden het vooral belangrijk dat je klantgericht bent, zelfstandig en oplossingsgericht kunt werken en natuurlijk beschikt over flink wat innoverend vermogen.

Daarnaast:

 • beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau en een passende technische opleiding
 • beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke technische/commerciële functie
 • heb je bij voorkeur kennis van de rubberindustrie
 • beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur de Duitse taal
 • ben je 38 uur per week beschikbaar en bereid om te reizen in binnen- en buitenland

Wat hebben wij jou te bieden?

Verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen! We vinden het belangrijk om jou de ruimte te geven om je functie op een dusdanige manier uit te voeren dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Daarnaast besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We hebben een eigen ontwikkelcyclus waarin we niet alleen stilstaan bij het heden, maar ook samen met jou kijken naar de toekomst. Is een opleiding of cursus de oplossing om je verder te ontwikkelen, dan gaan we daar naar op zoek! Binnen DRI Rubber hebben we een fantastisch team met enthousiaste collega’s en daarnaast is er een informele werksfeer met korte lijntjes. Altijd handig als je snel iets wilt regelen!

Als arbeidsvoorwaarden hanteren we 25 vakantiedagen, hebben we een goede pensioenregeling, compensatie voor bedrijfsfitness en uiteraard een passend maandsalaris, afgestemd op leeftijd, kennis en ervaring.

 


Solliciteren?

Interesse in de functie van Technical Product Manager op ons hoofdkantoor in Waalwijk? Dan ontvangen wij graag direct jouw sollicitatie, aangevuld met een korte motivatie. Heb je nog aanvullende vragen? In beide gevallen kun je contact opnemen met Marloes Schouten via marloes@drirubber.com.