skip to Main Content

Technical Product Manager

Word jij onze nieuwe Technical Product Manager?

De toekomst wordt vandaag gebouwd en als het aan ons ligt, wordt die toekomst productiever, innovatiever en duurzamer. Onze business heeft mensen met ideeën nodig. Mensen die verder kijken, kansen zien en doorpakken. Wij zijn op zoek naar een Technical Product manager. Iemand met passie voor innovatie, vernieuwing en ontwikkeling.

Als Technical Product manager ligt jouw focus op het realiseren van moderne en rendabele oplossingen voor huidige én nieuwe markten. In jouw rol weet jij als geen ander om de vraag achter de vraag te achterhalen, de behoefte(s) van de klant en de markt te signaleren en daar daadkrachtig op in te spelen.

Jouw innoverende oplossingen overstijgen het gewone. Je leeft je in, je vindt de essentie, je maakt het inhoudelijk en je tovert het om naar een slimme oplossing die aansluit op de wensen van de klant(en) of op de markt(en). Herken jij jezelf hierin? En durf jij deze uitdaging aan? Gun jezelf deze kans.

Nu al enthousiast? Mail naar marloes@drirubber.com!

Waar kom je te werken?

Returning Value. Dat is waar wij als DRI Rubber voor staan. Sinds onze oprichting in 1948 zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider in het upcyclen van rubber afvalstromen van de rubber- en bandenindustrie naar hoogwaardige en circulaire materialen, producten en oplossingen. Aan de hand van de nieuwste technologieën bieden wij het circulaire alternatief voor nieuwe rauwe materialen aan. Hiermee lukt het ons al jaren om de ecologische voetafdruk van de rubber- en bandenindustrie te verminderen. Alleen al in 2021 wisten we bijvoorbeeld 50.000 ton aan rubber afval te verwerken. En zo willen we wereldwijd blijven groeien.

 De markt kent voor jou geen geheimen. Jij gaat mogelijkheden op de markt vanuit meerdere invalshoeken bekijken en komt met gerichte en slimme oplossingen voor onze business.”

 Wat ga je doen?

Als Technical Product manager word jij een belangrijke schakel binnen de organisatie. Je krijgt een breed takenpakket, waarbij jouw focus ligt op het realiseren van innovatieve, rendabele en vooruitstrevende oplossingen voor de huidige én nieuwe markten. Jouw uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat onze uiteenlopende klanten en markten een interessant productportfolio kunnen aanbieden die de wensen en behoeften overtreft.

Concreet worden jouw aandachtspunten:

 • Aan de hand van onderzoeken, trends en ontwikkelingen in de markt en gesprekken met klanten ga jij nieuwe, innovatieve en vooruitstrevende ideeën voor de producten bedenken;
 • je gaat ze niet alleen bedenken. Je hebt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling en de implementatie van deze slimme en innovatieve ideeën en projecten;
 • je doet dit voor én met klanten, waarbij jij de lead neemt in de projecten. Met jouw karrevracht aan technische ervaring ben jij een échte sparringpartner voor de klant en denk je actief mee bij technische vraagstukken;
 • je beheerst en optimaliseert het huidige productportfolio en houdt deze interessant voor de huidige markt en de klant(en);
 • met jouw innovatieve blik bedenk jij (nieuwe) productspecificaties en recepten;
 • je toetst de lopende productieprocessen en stemt deze af op bestaande producten. Waar nodig schaaf jij bij. De producten verdienen een effectieve en efficiënt productieproces;
 • Ontwikkeling is voor jou een belangrijk agendapunt. Daarom verzorg jij geregeld interne en externe product gerelateerde trainingen.

“De huidige markt is continue in beweging. Het is daarom belangrijk dat je blijvend op de hoogte blijft van de laatste trends en (markt)ontwikkelingen. Je signaleert kansen bij klanten en speelt hier handig op in.”

Wat neem jij voor ons mee?

 • Jij beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en een passende technische opleiding;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke technische/commerciële functie;
 • jij hebt bij voorkeur affiniteit met en kennis van de rubberindustrie;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook de Duitse taal;
 • en tot slot ben jij 38 uur per week beschikbaar en bereid om te reizen in binnen- en buitenland.

Ben je reuze enthousiast geworden van onze vacature en voldoe je aan bovenstaande praktische wensen? Alles valt of staat met een gezonde intrinsieke motivatie, doorzettingsvermogen en lef. Zet jouw passie, drive en visie uiteen en vertel ons jouw verhaal. Het moet je in ieder geval niet ontbreken aan zelfvertrouwen, energie en communicatieve skills en een goede kijk op de markt. Dat verdient onze business, onze klanten en bovenal jouw nieuwe collega’s.

Wat bieden wij jou?

DRI Rubber is een gedreven, gespecialiseerde en een hechte organisatie. Zij hebben allemaal onze USP’s in hun DNA. Ze zijn professioneel, resultaatgericht, flexibel en ze bewegen mee met uitdagingen in de markt. Samen zetten wij ons dagelijks in om de verdere groei van de organisatie te verwezenlijken. Naast deze mooie teamgedachte zetten wij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. We hebben een eigen ontwikkelcyclus waarin we niet alleen stilstaan bij het heden, maar ook samen met jou kijken naar de toekomst. Is een opleiding of cursus de oplossing om je verder te ontwikkelen, dan gaan we daar naar op zoek.

Je krijgt een mooi contract met een salaris passend bij jouw kennis, opleiding en werkervaring. Het salaris wordt aangevuld met goede secundaire voorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een goede gevulde spaarpot voor je oude dag en compensatie voor bedrijfsfitness. Maar misschien nog wel belangrijker: er is volop ruimte voor nieuwe ideeën, initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt veel vrijheid om jouw ideeën te ontplooien. Wij geven maar al te graag jouw ambities de ruimte. 

Solliciteren?
Interesse in de functie van Technical Product manager op ons hoofdkantoor in Waalwijk? Dan ontvangen wij graag direct jouw sollicitatie, aangevuld met een korte motivatie. Heb je nog aanvullende vragen? In beide gevallen kun je contact opnemen met Marloes Schouten via marloes@drirubber.com.