skip to Main Content

40% korting

Op de Comfort Grid rubber tegel

Maak van je camping een oase van comfort en stabiliteit met Comfort Grid, DE oplossing in het creëren van een droge, stevige en duurzame campingomgeving. Profiteer nu van onze speciale verkoopactie. Normaal €125,- per stuk, maar voor een beperkte tijd bieden wij een ongelooflijke 40% korting op palletverkoop! Je betaalt nu dus slechts €75,- per stuk wanneer je een hele pallet bestelt. Profiteer nu!

Waarom Comfort Grid

In tegenstelling tot tradionele oplossingen blijft Comfort Grid stabiel, stevig en comfortabel. Met een geavanceerd ontwerp dat specifiek is ontwikkelt voor maximale waterafvoer en versteviging zorgt Comfort Grid ervoor dat water efficiënt wordt afgevoerd. Het product is stevig en tegelijk flexibel waardoor het aanpast aan het terrein in tegenstelling tot kunststof en staal. De unieke vezelversterkte rubber zorgt ervoor dat de tegel zijn vorm houdt over tijd. Niet alleen zorgt de Comfort Grid voor een veilige ervaring voor je gasten, maar het beschermt ook het terrein van je camping tegen beschadigingen. Door de gelijkmatige verdeling van druk en de flexibele eigenschappen van onze rubber tegels, blijft je gras gezond en groen.

Comfort Grid agri mat by LRP Matting

Afmetingen
L= 1.52m W= 1.22m H= 25mm
Gewicht: 42 kg
Matten per pallet: 22

Informeer ook eens naar onze leasemogelijkheden!

BESTEL NU!

Maak gebruik van onze verkoopactie en profiteer nu van 40% korting op palletverkoop! Mis deze kans niet om je camping te voorzien van Comfort Geid tegen een onverslaanbare prijs! Vervoer is beschikbaar tegen meerkosten. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een succesvol kampeerseizoen!

Bestel jouw Comfort Grids hier!

"*" indicates required fields

Adres*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.