skip to Main Content

Junior Contoller

Werken aan een financieel duurzame toekomst

Ben jij een ambitieuze en analytische financiële professional die op zoek is naar een uitdagende rol binnen een internationaal actieve organisatie? Heb je ervaring in het uitvoeren en beheren van financiële administratieprocessen en wil je bijdragen aan continue verbetering? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als Junior Controller binnen ons team!

Icon - Location
Waalwijk, Noord-Brabant (NL)
Icon - Clock
20 uur/ 0.5 FTE
Icon - People
Afdeling Finance & ICT
Wat breng je mee?
 • HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding op het gebied van Finance, Accounting of een ander gerelateerd vakgebied;
 • Enige werkervaring (of stage-ervaring) in een soortgelijke functie;
 • Kennis en ervaring met Power BI Tools;
 • Kennis van BCS en Exact Globe is een pre;
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels
Wat krijg je?
 • Marktconform salaris, afgestemd op je kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. een 38-urige werkweek);
 • Een goede pensioenregeling;
 • Compensatie voor bedrijfsfitness;
 • Veel aandacht voor jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling; zo hebben we een eigen ontwikkelcyclus;
 • Een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen;
 • Een prettige werksfeer met korte lijntjes;
 • Enthousiaste collega’s;
 • Regelmatige teamuitjes
Jij als Junior Contoller:

Als Junior Controller heb je een cruciale rol binnen ons team. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en waarborgen van een nauwkeurige financiële administratie en ondersteunt bij het verbeteren van onze financiële processen.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Zelfstandig uitvoeren, beheren en borgen van het volledige financieel administratieve proces, inclusief debiteuren- en crediteurenbeheer, inkoop- en verkoopfacturatie en kas-/bankboekingen.
 • Zelfstandig uitvoeren, beheren en borgen van diverse administratieve processen, waaronder salaris-, personeels- en verzuimadministratie.
 • Zelfstandig voorbereiden en indienen van CBS/BTW-aangiftes.
 • Ondersteunen bij het opstellen en analyseren van financiële rapportages.
 • Assisteren bij het uitvoeren van financiële analyses en het identificeren van trends en kansen.
 • Assisteren bij de maand- en jaarafsluitingen, inclusief het opstellen van journaalposten, balansspecificaties en financiële overzichten.

Je werkt aan het continu verbeteren van onze financiële processen en systemen om een betere efficiency te realiseren en bespreekt mogelijke verbeteringen met de Financial Controller en pakt samen de implementatie van deze verbeteringen op.

Je bent werkzaam op de afdeling Finance en rapporteert aan de Financial Controller. Bij zijn afwezigheid zal je een groot deel van deze taken waarnemen. Daarnaast ondersteun je de Financial Controller met de supervisie over onze vestiging in de USA.

Waar zijn we naar op zoek?

Voor deze essentiële rol zijn we op zoek naar een collega die uitblinkt in nauwkeurigheid, analytisch vermogen en aandacht voor detail. Je hebt de capaciteit om met uiterste zorgvuldigheid en precisie te werken, zelfs bij taken die repetitief of complex van aard zijn. Je hebt kennis van financiële processen en procedures en ervaring in het beheren van financiële administraties. Je bent een echte teamspeler die gedijt in een dynamische werkomgeving. Je gelooft in de kracht van samenwerking en communicatie om gezamenlijke doelen te bereiken.

 

Als Junior Contoller heb je cruciale rol binnen ons team en ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige financiële administratie.

 

Over DRI Rubber

Returning Value. Dat is waar wij als DRI Rubber voor staan. Sinds onze oprichting in 1948 zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider in het upcyclen van rubber afvalstromen van de rubber- en bandenindustrie naar hoogwaardige en circulaire materialen, producten en oplossingen. Aan de hand van de nieuwste technologieën bieden wij het circulaire alternatief voor primaire/nieuwe grondstoffen aan. Hiermee lukt het ons al jaren om de ecologische voetafdruk van de rubber- en bandenindustrie te verminderen. En zo willen we wereldwijd blijven groeien.

returning value end of waste
En zo zet jij onze kernwaarden in:
Quality

Je verzorgt een nauwkeurige en vlotte financiële administratie.

Flexibility

Je schakelt makkelijk en hebt een proactieve houding.

Continuity

Je bent goed in het borgen van de diverse financiële processen.

Circularity

Je werkt aan het continu verbeteren van onze processen en systemen.

Creativity

Je vindt het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn.

Care

Je draagt bij aan een financieel duurzame toekomst van onze organisatie.

Solliciteren

Interesse in de functie van QHSE/Compliance Officer op ons hoofdkantoor in Waalwijk? Dan ontvangen wij graag direct jouw sollicitatie, aangevuld met een korte motivatie. Heb je nog aanvullende vragen? In beide gevallen kun je contact opnemen met Marloes Schouten via marloes@drirubber.com.

contact Marloes Schouten

Marloes Schouten
HR Officer