skip to Main Content

Verbeter dierenwelzijn

Word lid van het LRP-netwerk!

Bij LRP Matting zijn we gepassioneerd bezig met het maken van een positieve impact op de agrarische sector. Hoe? Door met onze duurzame rubber matten het welzijn van dieren te verbeteren. Van verbeterde grip tot extra veiligheid en van stressvermindering tot meer beweging; het gebruik van onze rubberen matten stelt uw klanten in staat om gezondere en schonere dieren te houden, terwijl ze een hogere opbrengst bevorderen. En we weten allemaal: een gelukkig dier is een gelukkige boer!

LRP Matting maakt jouw omgeving

Sinds 1971 produceren we rubberen matten en vloeren voor gebruik in agrarische en diergerelateerde faciliteiten. Naast onze standaardproducten zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen, waarbij we volledig aanpasbare rubberen matten produceren, inclusief koppelopties. We kunnen gemakkelijk voldoen aan specifieke behoeften en specificaties, waardoor we een ideale partner zijn voor private label- en OEM-projecten. Onze klanten waarderen ons om onze innovatieve oplossingen, duurzame producten en focus op circulariteit en milieuzorg.

Uitgelichte producten

Comfort Grid cow mat by LRP Matting
Comfort Grid

Verminder het gebruik van zand (en bespaar geld) met Comfort Grid. De mat – ontworpen met een roosterachtige structuur – houdt zandbedden vlakker, wat koeien aanmoedigt om meer tijd liggend door te brengen.

Double Button Mat rubber nat for cows by LRP Matting
Double Button Mat

De Double Button Mat is een hoogwaardige rubberen vloermat die meer comfort biedt en ontworpen is voor hokken met spoelsystemen voor vloerreiniging, in tegenstelling tot schrapen.

slat mat
Slat Mat

Primair ontworpen voor de vlees- en zuivelindustrie, biedt de Slat Mat veiligheid, bescherming en comfort. Het gebruik van deze mat heeft verschillende voordelen, zoals een verhoogde gewichtstoename en meer beweging.

Agrarische matten catalogus

We bieden een breed scala aan agrarische rubberen matten voor in en rond de boerderij. Direct van de fabriek en gemaakt in de regio. Onze agrarische matten catalogus is ons meest complete product overzicht en helpt u producten te vinden die het beste aansluiten bij de behoeften van uw klanten!

Samenwerken met DRI Rubber

Door nauw samen te werken met DRI Rubber – de wereldleider op het gebied van herbewerkte en vezelversterkte rubber producten en toepassingen – kunnen we de meest geavanceerde rubberen technologieën in onze producten gebruiken. Onze rubberen matten zijn gemaakt van 100% FRC®-rubber. Dit vezelversterkte materiaal biedt een kracht en duurzaamheid die ongeëvenaard is door onze concurrenten!

Duurzame producten

We zijn er trots op de grootste matten in de branche aan te bieden om zo het installatieproces te vereenvoudigen en het aantal naden in elk gebied te minimaliseren. Onze rubberen matten bieden onmiddellijke tractie en zijn slijtvast, wat uw klanten verzekert dat ze de hoogste niveaus van bescherming en comfort kunnen bereiken, terwijl ze voldoen aan de meest veeleisende duurzaamheidseisen.

Neem contact op, word partner!

"*" indicates required fields

Ik heb interesse in:*
*meerdere antwoorden mogelijk
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
contact joost koolen

Joost Koolen
Senior Sales Manager